Bij Grondwerken Pedro graven we niet enkel uw oude oprit en terras uit, we plaatsen ook een nieuwe!

Aanleggen van een nieuw terras

Niet voor niets wordt gezegd dat uw tuin het visitekaartje is van uw huis. Of u nu zelf wilt genieten in de zon, of de waarde van uw huis wilt verhogen voor verkoop, een verzorgd terras is een must!

Zelf een terras aanleggen is echter niet zo simpel. Eerst moet het gebied uitgegraven worden tot op de juiste diepte, er moet steengruis en een stabilisélaag voorzien worden, de uitgekozen tegels moeten geplaatst worden op de juiste manier, enzovoort. Dan zwijgen we nog van de verschillende soorten tegels en voegmaterialen!

Wij zijn overtuigd dat de juiste partner bij het aanleggen van uw terras u veel tijd en geld zal besparen. 

Wij werken met volgende soorten vloeren:

  • betontegels
  • keramische tegels
  • natuursteen
  • hout
  • kunststof
  • klinkers

Bij Grondwerken Pedro leggen wij uw nieuw terras, van 20m² tot 20.000m²!

 Aanleggen van een nieuwe oprit

Net zoals uw gras, planten en terras, is uw oprit een essentieel onderdeel van de tuin. Een goed aangelegde oprit is iets waar u jarenlang zorgeloos plezier van zult hebben.

Een nieuwe oprit aanleggen is vakwerk. Zonder de nodige praktijkervaring en materiaalkennis kunnen er scheuren en barsten ontstaan. 

Wij houden rekening met het uitgraven en draineren van uw grond, het correct positioneren van boordstenen en onderfundering, en het correct leggen en voegen van de bestrating.

Vraag vandaag nog uw offerte aan door op onderstaande knop te klikken!

oprit aanleggen

aanleggen oprit

aanleggen oprit