Bij grondwerken Pedro doen we niet enkel grondwerken, maar ook afbraak- en ontmantelingswerken!

Heeft u een huis, kantoor, appartementsblok of industrieel gebouw dat moet gerenoveerd worden? Of wilt u een bestaand gebouw een nieuwe functie geven en moet deze daarom structureel opnieuw ingericht worden?

Dan bent u bij het juiste adres!

Bij renovaties waar een volledige afbraak onnodig of inefficiënt zou zijn, kunnen wij uw gebouw volledig strippen. Uw gebouw volledig met de grond gelijk maken doen wij niet. Afhankelijk van uw wensen gaan we te werk in 2 fasen.

  1. het verwijderen van de binneninriching, keuken, badkamer, deuren en vloerbedekking of verwijderen van behangpapier en plakwerk. Dit wordt grotendeels met de hand gedaan. Dit kunnen we doen om zo weinig mogelijk schade te berokkenen aan uw inrichting, indien u deze opnieuw gebruiken.
  2. Vervolgens gaan we door met het afbreken van de dakbedekking, gevelbekleding en de raamkozijnen. Ook graven we vloer en beton uit. Dit kan zowel machinaal als manueel gebeuren.

Na deze 2 fasen is uw gebouw klaar om opnieuw ingericht te worden.

Wat te doen met het afval?

Een gebouw strippen brengt veel afval met zich mee. Alles naar een containerpark brengen ligt voor de hand, maar is vaak niet de beste optie.

Afval kan zowel on-site als off-site verwerkt worden. Belangrijk is dat u samen met ons op voorhand een onderscheid maakt in de zaken die u wilt recycleren, opnieuw gebruiken, verkopen, of volledig wegsmijten.

Hier houden wij rekening met de volgende zaken:

  • de kosten die gemaakt moeten worden bij transporteren en verwerken van het afval
  • kunnen de materialen opnieuw gebruikt worden bij de opbouw?
  • hoeveel beschikbare ruimte hebben we om puin & nuttige materialen op te bergen
  • wat is de kans dat deze materialen beschadigd kunnen raken bij een lange rit?

Grondwerken Pedro is dé perfecte partner voor uw ontmantelingswerken! Ook kunnen wij als bouwhulp optreden in samenwerking met andere bedrijven. Vraag vandaag nog uw offerte aan!

CONTACTEER ONS   KRIJG EEN GRATIS OFFERTE

ontm2

ontmantelingswerken

ontm1

ontmantelingswerken