Je hebt al gekozen voor het juiste bedrijf, nu moet je nog de juiste isolatie kiezen!

Energie wordt duurder en duurder. Daarom wordt het ook steeds belangrijker om de juiste isolatie te installeren, zo garandeer je op lange termijn comfort en besparingen.

Je bespaart ook niet enkel op energie, geluid wordt ook tegengehouden. Stilte en rust verzekerd met de isolatie van Grondwerken Pedro.

Uw zolder, dak, muur en vloer isoleren wij snel en efficiënt

Wij zijn uw all-in-one partner op vlak van isolatie, daarom kunt u bij ons terecht voor al uw isolatienoden. Wij hebben ervaring in alle delen van uw huis. 

Heeft u een speciaal verzoek? Dan mag u daarvoor ook altijd contacteren.

Soorten isolatie

Glaswol: hét populairste isolatiemateriaal, met reden. Makkelijk te plaatsen, brandveilig en relatief goedkoop. Het wordt vooral gebruikt binnenshuis als thermische of akoestische isolatie.

Rotswol: een waterafstotende isolatie afkomstig van vulkanisch gesteente. Op bepaalde vlakken is rotswol beter dan glaswol, zo wekt deze minder irritatie op bij plaatsing, en is ze vochtafwerend. Nadeel is dan wel dat ze iets duurder is.

Pir-isolatie: voornamelijk van toepassing bij platte daken of spouwmuren. Deze harde schuimstof platen hebben een hoge isolatiewaarde, neemt geen vocht op, en heeft goede brandvertragende eigenschappen. Nadeel is wel dat deze iets minder milieuvriendelijk is.

Het kiezen van de juiste soort isolatie is dus afhankelijk van situatie tot situatie. Hier helpen we je graag bij. Neem contact op via onderstaande knop!

Vloer isolatie

Isolatie