Wij kunnen alle soorten grondwerken uitvoeren voor zowel particulieren, aannemers als industrie. Altijd in samenspraak met u voeren wij vlot, met kwaliteitsvolle producten, prijsbewust de werken uit zoals u het wil.

Kraanwerk in beperkte ruimte

Met een doorgang van 78 cm kunnen wij in kleine ruimtes toch bergen van werk verzetten. Onze mini graafmachine kan bijna overal door, zo kunnen we op praktisch alle locaties fundamenten uitgraven. Deze kleine krachtpatser is ook geschikt om in tuinen een terras uit te graven, een visvijver, binnenkoer, noem maar op.

Om het afval te verwijderen kan u rekenen op onze minidumper die per keer 800kg afval mee kan nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld in woningen makkelijk de vloer of aarde verwijderen. 

Uitgraven van terrassen en opritten

Wilt u een terras of oprit uitgraven? Dan brengen wij op aanvraag het gepaste materiaal mee om alles uit te graven en het overtollige materiaal te verwijderen. Indien gewenst zorgen wij ook voor de afwerking zoals een uitvoering in klinkers, dolomiet, grasdallen, beton, enzovoort.

Uitvoering in steenslag of dolomiet, grasdallen, beton

Ook voor de verharding van uw parking, terras of pad kunt u op ons rekenen. Nadat u de keuze heeft gemaakt tussen dolomiet, grasdallen, beton of een andere materiaalsoort, voeren wij deze op de gepaste manier uit. 

Aanleg vijvers & zwemvijvers

Ook hier kunt u rekenen op onze graafmachines en minidumpers. Wij zorgen voor de graafwerken en nemen ook steeds het overtollige materiaal mee. Indien gewenst zorgen wij ook voor de afwerking van uw vijver in een folie, beton, polyester of gewoon gemetst. 

Opruimen van bouwafval in gebouwen en buiten na renovaties of nieuwbouw

Na uw renovatie, verbouwing of nieuwbouw kunt u een berg aan afval verzameld hebben. Wij nemen alles mee, zodat u hier geen last van heeft.

Nivelleren in en rond gebouwen

Als er op uw grond teveel aarde, afval, struiken en dergerlijke liggen, dan verwijderen wij alles wat er teveel op uw grond ligt.  Zo houdt u een proper vlak en mooi genivelleerd stuk grond over. Klaar om op te bouwen of een mooie tuin aan te leggen.

Fundering graven buiten of binnen

Wij graven de fundering uit volgens uw plan. De overtollige aarde verwijderen wij en indien gewenst gieten wij ook de beton.

nieuw

grondwerken

grondwerken