Grondwerken Pedro is ontstaan nadat we zelf problemen ervaarden bij meerdere woningen die we zelf gerenoveerd hebben.

Het was elke keer een hele klus om de bestaande vloer te verwijderen. Zo zijn we meermaals gestoten op oude fundamenten, een ongebruikte kelder, een verwaarloosde regenput, betonnen delen, een oude stallingsvloer, en gewoon steenpuin in het algemeen. 

Verder hebben we nog manueel rioollijnen uitgegraven, en verwilderde tuinen vol renovatiepuin uitgeschept en gegraven!

Alles met de hand verwijderen is  een serieuze arbeidsintensieve klus. Daarbovenop komt dan nog eens de containers vol puin die we manueel moesten vullen met kruiwagens. Dit alles bracht zeker stress mee!

Op dat punt beseften we dat het beter moest. We hadden reeds de nodige ervaringen met graafwerk, en zo was dus snel de stap gezet om een eigen kraan aan te schaffen.  Een droom die werkelijkheid werd, want werken met kranen is steeds een passie geweest. In 2013 werd Grondwerken Pedro officieel een bedrijf!

De bal ging aan het rollen, en vrienden en kennissen vonden algauw Grondwerken Pedro voor hun grond- en graafwerken.

Klanttevredenheid is voor ons enorm belangrijk. Om dit te verzekeren garanderen we dat de werken uitgevoerd worden zoals de klant of architect het wenst. Hiervoor kiezen we consistent de juiste materialen. Als er problemen opduiken kunnen we rekenen op onze jarenlange ervaring om tot gepaste oplossingen te komen.
 
Ondertussen beschikken we over professioneel materiaal, en dragen we een rugzak aan ervaring mee. We zijn echter nog steeds even gemotiveerd om aan grondwerken te beginnen als toen we met een schop in de hand een vloer uitkapten!

image5

Afbraak oud gebouw