Voor een grondige tuinrenovatie of het verwijderen van een haag, struiken, boomwortels, terras en dergelijke hebben wij de perfecte knowhow en materiaal. Met onze minigraver en rupsdumper kunnen wij overal bij zonder grote schade na te laten. Zo kunnen we grote hoeveelheden aarde en afval opgraven en verwijderen op korte tijd. Het aanvoeren van materialen - zoals dolomiet - is met onze dumper ook geen probleem. 

Uitgraven boomwortels

U hebt een paar bomen verwijderd maar de boomwortels uitgraven is toch steeds een ander karwei. Wij graven of frezen deze uit de aarde. Staan de boomwortels dichtbij uw woning? Dan zorgen wij voor een voorzichtige aanpak waarbij we geen schade berokkenen.

Rooien van bomen & struiken

Uw tuin is verwilderd, of u wil een volledige tuinrenovatie? Wij rooien struiken en verwijderen gras en boomwortels. Wij hebben de nodige machines en mankracht om uw tuin terug in tip top conditie te brengen.

Opruimen verwilderde tuin

Heeft u een tuin die dringend een groot onderhoud nodig heeft, om het huis te kunnen verkopen of om er zelf van te genieten? Zo kan het gras 1 meter hoog staan, en de struiken en de bomen nog veel hoger. Wij ruimen uw volledige verwilderde tuin op in een mum van tijd. Zo kan u opnieuw uw tuin gebruiken.

Zwembad uitgraven

Tuin renovatie