Heeft u grote renovatieplannen? Ziet u het niet zitten om alles met de hand uit te graven? Bij grote renovatiewerken breekt u best ook de vloer uit, om de grond te isoleren. Alles met de hand uitgraven is een zeer arbeidsintensief werk, en schiet daarenboven ook niet snel op. Hiervoor kunnen wij u met ons gespecialiseerd materieel helpen met het uitgraven van de gelijkvloers op de gewenste diepte. Daarna storten we op aanvraag nog een betonnen vloerplaat, waarop er geïsoleerd kan worden.

Kraanwerk in beperkte ruimten

Met een doorgang van 78 cm kunnen wij in kleine ruimtes toch bergen van werk verzetten. Onze mini graafmachine kan bijna overal door, zo kunnen we op praktisch alle locaties fundamenten uitgraven. Deze kleine krachtpatser is ook geschikt om in tuinen een terras uit te graven, een visvijver, binnenkoer, noem maar op.

Om het afval te verwijderen kan u rekenen op onze minidumper die per keer 800kg afval mee kan nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld in woningen makkelijk de vloer of aarde verwijderen. 

Verwijderen bestaande vloer bij renovatie

Dit is onze specialiteit: het uitgraven van vloeren in huizen. Hierbij komen wij met een mini graafmachine en mini dumper uw woning gedeeltelijk - of zelfs volledig - uitgraven. We zorgen ervoor dat we tot op de juiste diepte graven, zodat er net voldoende ruimte is voor de gewenste vloerisolatie, chappe of dekvloer, betonplaat en vloer. Ook heeft u achteraf geen last van het afval, want ook dit nemen wij mee.

Gieten vloerplaat

Na het uitgraven plaatsen we de bekisting waar nodig. Met houten platen zetten we deze vast met houten piketten. Daarna plaatsen we de plastiek folie zodat we geen last meer hebben van het opstijgend vocht. We voorzien de vloerplaat van wapening en daarna kunnen we beginnen met het gieten van de beton.