Opruimen bouwwerf

Opruimen bouwwerf. Harelbeke.

Klant:

Opruimen bouwwerf.

Graag hadden wij het verzamelde afval, van onze verbouwing laten verwijderen. Kunt u dit?

 

Grondwerken Pedro:

Wij helpen met plezier. Ook voor de kleinere werken  maken wij tijd.

 

Visvijver uitgraven

Visvijver uitgraven. Moorslede.

Klant:

Visvijver uitgraven. 5 op 5 meter. Gras verwijderen. Terras verwijderen. Nieuw terras uitgraven. De doorgang tot de tuin bedraagt 80cm.

 

Grondwerken Pedro:

Wij brengen mee. Kraan u-10, nivelleer, graafbak, mini dumper en breekhamer.

Goed weer 🙂

Oprit uitgraven

Oprit uitgraven. Kluisbergen.

Klant:

Beste,

Graag hadden wij een oprit laten uitgraven in de tuin. Er staan wel een boom en boomwortels en struiken in de weg. Het overtollige afval zou afgevoerd moeten worden. De rest opnieuw gebruiken.

 

Grondwerken Pedro:

Kraan, minidumper, containerwagen…

Boomwortels en struiken verwijderen.

Oprit uitgraven en nivelleren.

Afval naar containerpark brengen.

 

 

Opruimen tuin

Opruimen tuin. Ronse.

Klant:

Beste is het mogelijk om mijn tuin terug proper en zaai klaar te maken.( zie foto).

 

Grondwerken Pedro:

Met de kraan alle klimop en kruid verwijderen, nivelleren, onkruidverdelgingsmiddel .

Zwembad uitgraven

Zwembad uitgraven

Klant:
Wij hebben achteraan een doorgang van 1m. En wensen een put te maken van 20m3. Om een zwembad te plaatsen. Kan u deze uitgraven en de aarde afvoeren.

Grondwerken Pedro:
Kraan, mini dumper, lazer, en een extra mini dumper om vlotter te werken. En aan de vrouw des huize, bedankt voor de koffie.

Plateau tuinhuis

Plateau tuinhuis. Betonplaat tuinhuis. Deerlijk.

Klant:

De ingang tot mijn tuin is een poortje van 1 meter breed. Ik heb mijn tuinhuis afgebroken en wens dat de vloer op de bestaande plateau verwijdert word. Ook de struiken er rond zouden verwijdert moeten worden + nog een paar boomwortels. Dit alles om een groter tuinhuis te plaatsen. Ook zou er een gleuf gegraven moeten worden om water en electriciteit tot aan het tuinhuis te brengen. En dit alles met zo weinig mogelijk schade aan het gras. En het afval direct verwijdert.

 

Grondwerken Pedro:

Uw doorgang is meer dan breed genoeg.  Afval af&uitgraven en direct verwijderen, geen probleem. Platen om het gras te beschermen. Bij het graven van de gleuf nemen we eerst de graszoden eraf, en leggen deze terug eens het water en de electriciteit liggen. Zo is er weinig zichtbare schade aan de tuin.

Invoeren houtschors

Uitgraven boorden tuin. Waregem.

Klant:

Maakt uw graafmachine diepe sporen als je daarmee op het gazon rijdt?

Rondom mijn gazon is er een betonnen afboording en ik heb dat tijdelijk gebruikt voor mijn bovenkomende stenen en takken in te gooien. Natuurlijk als je schors wil leggen moet dit eruit want je moet 10 cm dikte kunnen halen. Een grove schatting in lm is een 90 à 100 lm op een breedte van 50 cm. Voer jij het uitgeschepte ook weg of moet ik voor een container zorgen?

 

Grondwerken Pedro:

Neen mijn graafmachine en mini graver maken geen diepe sporen op het gazon.

En ik neem platen mee om op te rijden. Indien nodig worden deze gebruikt.

Een kleine graafmachine voor precisie werk. En alles word afgevoerd met de mini dumper naar de containerwagen. Ik kom met eigen containerwagen en neem al het afval mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opruimen tuin

Opruimen tuin. Dendermonde.

Klant:

Graag had ik vernomen of u mij nog snel van dienst kan zijn voor het opkuisen van achtertuin en uitdoen van haag, grassen en struiken + afvoeren van teveel aan grond? Er is een doorgang langs het huis van ongeveer 1 meter.

 

Grondwerken Pedro:

Nauwe, smalle doorgangen is onze specialiteit meneer. Uitgraven struiken, haag, sier grassen + aarde afvoeren naar containerpark.

image

Opruimen tuin.

Klant:

Aanvraag om tuin op te ruimen. De tuin is toegankelijk via smalle doorgang van ongeveer 1 meter.Er staan veel struiken, kruit, 2 bomen, een heel erg verwilderde tuin.En is het mogelijk om al het vuil mee te nemen!

Grondwerken Pedro:

Perfect mogelijk. Bouwrijp maken van het terrein. Dat wil zeggen ontdaan van overtollige begroeiing en rotzooi. Boomwortels uitgraven en bovenlaag afschrapen. Al het vuil verwijderen.

 

Opkuisen tuin

Opkuisen van tuin

Klant:

Aanvraag opkuisen tuin , voor het verwijderen van onkruid, bomen en wildgroei. Zowel vooraan als achteraan. Pittig detail: het huis kon langs de achterkant enkel betreden worden via binnenskamers.

Grondwerken Pedro:

Nivelleren van de grond, verwijderen van alle onkruid en planten. Met de Kuboto konden we gemakkelijk en zonder schade de achtertuin betreden en ontdoen van alle wildgroei.