Renovatie , Vloerrenovatie, nieuwebetonplaat

Renovatie, Vloerrenovatie. Nieuwe betonplaat.

Klant: 

Beste, u bent gespecialiseerd in Vloerrenovaties. Daarom komen wij bij u informeren. Is het mogelijk om eens te komen kijken. Ongeveer een 100 m2 die moet uitgegraven worden, om een nieuwe betonplaat te gieten en we willen ook 10 cm vloerisolatie. Het betreft een huis van + 200 jaar oud. Dus wij verwachten wel de nodige problemen. Indien mogelijk zouden wij ook graag actief deelnemen aan de Vloerrenovatie.

 

Grondwerken Pedro:

Na ons gesprek bij uw renovatie project. Komen wij de werken graag bij u uitvoeren. U kan hierbij natuurlijk helpen. Na overleg met de architect gaan wij 35cm uitgraven, betonplaat gieten, ….

Verwijderen vloerplaat

Uitgraven, uitbreken vloer.

Klant:

Is het mogelijk om 145 m² vloer en aarde op 35 cm diepte uit te graven in mijn woning die ik ga renoveren. En al het afval te verwijderen.

 

Grondwerken Pedro:

Met de minigraver en mini dumper behoort dit tot 1 van onze specialiteiten. Uitgraven vloer in een huis.

De vloer met de breekhamer kapot schieten, uitgraven met kraan en materiaal afvoeren met de mini dumper in de container. Afval naar stort brengen met containerwagen.

 

Fundamenten uitgraven

Fundamenten uitgraven in huis renovatie werken

Klant:

Is het mogelijk om fundamenten uit te graven in mijn huis?

Grondwerken Pedro:

Wij doen het nodige. Fundamenten uitgraven, wegvoeren van steenpuin, aanvoeren beton om nieuwe fundamenten te gieten.

Vloerplaat

Vloer uitbreken + ondergrond klaar leggen

Klant:

Bezig met renovatie en gezien de grote van de kamers op het gelijkvloers wordt gekeken of het mogelijk is om de vloer uit te breken met een kraan en de ondergrond terug op te vullen

Grondwerken Pedro:

Uitbreken van de vloer en uitgraven van de bestaande onderlaag. Terug aanleggen van een onderlaag zodat vloer klaar is voor het opspuiten van een chappe.De Kuboto en minidumper zijn 2 toestellen die door een deur kunnen en perfect hier hun toepassing vonden.